ANKARA / BEYPAZARI - Şehit Serkan Çağlayan İlkokulu

DEAREST FELLOWS İN EVOLVİNG WORLD adlı e twinning projemiz başlıyor

Okulumuz okul öncesi öğretmeni Hasan Hüseyin ÖZKAN'ın kuruculuğunu üstlenmiş olduğu "DEAREST FELLOWS İN EVOLVİNG WORLD/GELİŞEN DÜNYADAKİ EN SEVGİLİ ARKADAŞLARIMIZ'' adlı e twinning projesi başlıyor. 2 Portekiz ve 10 Türkiye ile ortaklaşa yürütülecek olan projemiz ocak ayında başlayıp Nisan ayında sonlanacaktır. Geçmişten günümüze hayvanlar insanlarla aynı dünyayı paylaşmış ve onların en yakın arkadaşı olmuş, birçok yerde hayatlarını kolaylaştırmıştır. Bu projemizde hayatta kalan ve soyu tükenmiş hayvanları yakından tanıyacağız. Öğrencilerimiz, farklı şehir ve ülkelerdeki akranları ile hayvanları ve doğal yaşamlarını korumak, hayvan hakları bilincini artırmak, nesli tükenmekte olan hayvanlar hakkında bilgilendirmek, doğal dengeyi korumak ve doğanın döngüsünü anlamak için daha sağlıklı ve yaşanabilir bir çevre oluşturmak, STEM etkinlikleri kullanılarak öğrencilerimizde hayvan sevgisi, İşbirliği Öğrencilerin becerilerini geliştirmeye yönelik çeşitli işbirlikçi etkinlikler gerçekleştirerek çocukların dil, bilişsel ve motor gelişimi, erken okuryazarlık bilinci, hayal gücünün aktif kullanımı ve empati geliştirmeyi amaçlıyoruz.

28-01-2023

Yayın: 28.01.2023 - Güncelleme: 28.01.2023 15:42 - Görüntülenme: 137